Ervaring

Ik streef ernaar om uw doel te realiseren. Of het nu gaat om een transactie, gerechtelijke procedure of een adviserende taak, ik bied u maatwerk rekening houdend met uw doelstellingen en behoeften. Hierbij richt ik mij op de oplossing, niet het probleem. Het gaat om het beste resultaat voor u, op korte en lange termijn.

Helder en persoonlijk

Mijn aanpak is praktisch, helder en no-nonsense. Hiernaast ben ik flexibel, snel en efficiënt en bied ik u en uw bedrijf de persoonlijke aandacht van een zeer ervaren advocaat, alsmede alle verfijning, deskundigheid, hoge kwaliteit van het werk en kennis van de industrie die u normaal zou verwachten te vinden bij een groot advocatenkantoor, maar zonder de overbodige overhead. Hierdoor blijven de kosten binnen de perken. Altijd stel ik de relatie met u voorop en streef ik naar een samenwerking op lange termijn.

Onafhankelijke werkwijze

In mijn werkzaamheden ben ik geheel onafhankelijk en beschik ik over een uitgebreid netwerk van collega advocaten op andere rechtsgebieden, register valuators, accountants, fiscalisten en professionele dienstverleners in Nederland, die u verder kunnen helpen bij uw zakelijke behoeften. Ik coördineer desgewenst het gehele traject zodat ik uw centrale aanspreekpunt blijf om uw vraagstuk te coördineren.

Kesnich Advocatuur
is flexibel, snel
en efficiënt met
persoonlijke
aandacht voor
u en uw bedrijf.

Kesnich Advocatuur B.V. | Breelaan 7 L | 1861 GC Bergen | Algemene voorwaardenPrivacy verklaring