Bart Kesnich

Sinds 1993 ben ik advocaat en ben ik gespecialiseerd in de procespraktijk, het begeleiden van overnames, doorstarts en herstructureringen. Ik adviseer en procedeer in geschillen over overnames en samenwerkingsverbanden, maar ook over aansprakelijkheidskwesties en contractenrecht.

Na mijn rechtenstudie in Leiden rondde ik de postdoctorale specialisatieopleiding Leergang Mergers & Acquisition van de Vrije Universiteit Amsterdam en cum laude de postdoctorale specialisatieopleidingen Financiering & Zekerheden en Vennootschaps- & Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie af. Verder ben ik lid van de Vereniging Corporate Litigation.

Voordat ik Kesnich Advocatuur startte, was ik partner bij een middelgroot advocatenkantoor, waar ik verantwoordelijk was voor de sectie ondernemingsrecht.

Ik vind dat de advocatuur anders kan. Transparantie, efficiënte bedrijfsprocessen en snelheid worden in een juridiserende samenleving steeds belangrijker. Geen overbodige of onnodige advisering of vertraging in juridische advisering. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ik meer ben gaan nadenken over wat mij drijft. Eigenlijk is dat verbazingwekkend eenvoudig. Mijn belangrijkste drijfveer, waar Kesnich Advocatuur uit is voortgekomen, is om aandeelhouders, bestuurders en ondernemers, juist als het erop aankomt, specialisme en kwaliteit te bieden naast een persoonlijke en doortastende aanpak. Hierbij ben ik gericht op oplossingen en uitkomsten. Daar doe ik het voor.

Bart Kesnich heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Uiteraard voldoet hij hieraan.

Telefoon: +31 20 760 93 55
Mobiel:    +31 6 204 23 523
E-mail:     bart@kesnich.nl

Kesnich Advocatuur B.V. | Breelaan 7 L | 1861 GC Bergen | Algemene voorwaardenPrivacy verklaring