Met ruim 25 jaar ervaring als ondernemingsrechtadvocaat ben ik doorgewinterd en weet ik hoe ik snel en gericht uw doel kan bereiken. Hierbij denk ik met u mee en vertaal uw behoefte naar de juiste aanpak. Elke zaak is anders en daardoor streef ik maatwerk na.

Ondernemingsrecht

Ik adviseer op het gebied van ondernemingsrecht in brede zin, onder meer over corporate governance, joint ventures, aandeelhoudersgeschillen, contracten en aansprakelijkheid.

Transacties

Op heldere wijze begeleid ik alle ondernemingsrechtelijke transacties, zoals – bijvoorbeeld – de verkoop en overdracht van vennootschappen, doorstarts, het opzetten van joint ventures en andere samenwerkingsverbanden (zoals distributie en agentuur), aandelenemissies, aandeelhoudersfinancieringen, herstructureringen en bancaire (her)financieringen.

Financieel recht

Regelmatig treed ik op voor ondernemingen met betrekking tot financieringen, zekerheden, de zorgplicht van banken, beëindiging van financieringen, herstructureringen en uitwinningsvraagstukken. Daarnaast adviseer en procedeer ik over aansprakelijkheid van financiële dienstverleners.

Procedures

Veel ervaring heb ik met het voeren van procedures op de voorgaande rechtsgebieden, zoals – bijvoorbeeld – aandeelhoudersgeschillen, impasses, dividendbeleid, mismanagement, bestuurdersaansprakelijkheid, schending van contractuele bepalingen en verdelingsgeschillen. Het betreft onder andere kort geding- en bodemprocedures bij de Rechtbank en het Gerechtshof, procedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam, arbitrages en bindend advies procedures.

Mijn expertise is
ondernemingsrecht
in brede zin.

Benieuwd of wij uw bedrijf
kunnen begeleiden?
Bel of mail
Kesnich Advocatuur.

Kesnich Advocatuur B.V. | Breelaan 7 L | 1861 GC Bergen | Algemene voorwaardenPrivacy verklaring